دانشگاه هنر اصفهان
آموزش و هشدارها توصیه های حفاظتی در نگهداری اسناد و مدارک شخصی
-هرگز نسبت به حمل وسایل و اسناد و مدارک شخصی خود از محیط زندگی و کار بی‌تفاوت نباشید.
برخی افراد در جیب، کیف و دیگر وسایل شخصی خود اسناد و مدارک یا ‏‏‏‏کاغذهای یادداشت و ... قرار داده و به همراه خود حمل می‏‌کنند. این کار موجب می‏‌گردد افراد دیگر به‏ طور تصادفی به این اسناد دسترسی پیدا کنند.
2-هرگز در محیط‏‌های متفرقه کیف اسناد و مدارک را از خود جدا نکنید.
بعضاً مشاهده می‏‌گردد، برخی افراد کیف و اسناد و مدارک خود را در محیط کار دیگران گذاشته و برای کارهای متفرقه، مانند رفتن برای رفع حاجت و غیره محیط را ترک می‏‌کنند. در بعضی مواقع فراموش می‏‌کنند که وسایل خود را از اطاق دیگران بردارند؛ لذا هرگز اسناد و مدارک خود را در هیچ شرایطی از خود جدا نکنید تا دچار عواقب بعدی آن نگردید.
3-هرگز در مواقع غیرضروری اسناد و مدارک را به همراه خود حمل نکنید.
بعضی افراد عادت به حمل اسناد و مدارک غیرضروری داشته و گاهی اوقات آن‏‌ها ‏را در داخل اتومبیل گذاشته و به خرید یا ‏‏‏‏کارهای متفرقه می‏‌روند. به همراه داشتن اسناد و مدارک همیشه مسوولیت افراد را نسبت به حامل آن‏‌ها ‏سنگین‏‌تر نموده و خطرات سرقت برای آن‏‌ها ‏متصور است؛ لذا پیش‏نهاد می‏‌گردد، هر روز کیف اسناد و مدارک خود را بازدید کرده و مدارک اضافی را از آن خارج نمائید.

خوابگاه خانه دوم است، پس .

باید نمادهای زندگی را در آن جاری کرد.
تقسیم کار یکی از مشخصه های زندگی گروهی است. برای جلوگیری از اختلاف و ایجاد فشارهای روحی و روانی در اتاق‏ها تقسیم کار داشته باشید.
برای اینکه سوء تفاهمی رخ ندهد از اشیای با ارزش خود حفاظت کنید.
اگر اشیاء با ارزش خود را اگر در کمد می‏گذارید قفل‏ آن را عوض کنید.
هرگز به کسی که نمی شناسید اجازه ورود به اتاق را ندهید.
کلید اتاق خود را در دسترس افراد نامطمئن قرار ندهید.
کلید اتاق را در مکان‏های شناخته شده (نظیر بالای در، زیر جاکفشی، داخل کفش، زیر پادری و ...) قرار ندهید.
حتی الامکان از آوردن اشیاء گرانقیمت (طلا، جواهر، موبایل، لپ تاپ و ...) به خوابگاه خودداری کنید.
از دستکاری لوازم برقی، سیم کشی‏ها، خطوط تلفن، لوله آب، شیلنگ گاز و ... جداً خودداری کنید.
از نگهداری مواد آتش‏زا و حساس در محیط خوابگاه جداً خودداری کنید.
هرگونه جا به جایی اتاق‏ها، وسائل، افراد و ... باید با اطلاع مسئولان خوابگاه باشد.
در ایام تعطیل بخصوص تعطیلات تابستانی و تعطیلات بین دو ترم و حتی در زمان امتحانات که احتمال حضور دانشجویان به حداقل می رسد وسائل گرانقیمت و ضروری را به صورت امانت و با اخذ رسید مربوط به مسئول خوابگاه تحویل دهید.
پس از استفاده از امکانات آشپزخانه از جمله اجاق گاز و شیر آب از باز گذاشتن آنها خودداری کنید و نسبت به هشدار و رعایت نکات ایمنی در این خصوص دقت فرمایید.
هنگام بیرون رفتن از اتاق حتی برای چند لحظه درب اتاق را قفل نمایید.
در صورت عدم مراجعه شبانه به خوابگاه، قبلاً مسئولان مربوطه را در جریان آن قرار دهید.
هرگونه اقدامات غیرقانونی از قبیل عدم رعایت شئونات اسلامی و اخلاقی و هرگونه مواردی که امنیت و سلامت محیط خوابگاه و دانشگاه را سلب می کند به حراست دانشگاه اطلاع دهید و از هرگونه بحث و درگیری با افراد خاطی خودداری نمایید.
در صورت بروز هرگونه اتفاق پیش بینی نشده، با حفظ آرامش و خونسردی مسئول خوابگاه و انتظامات را در جریان قرار دهید.
در صورت آوردن وسایلی از قبیل لپ تاپ و ... به خوابگاه مراتب را قبلاً به اطلاع مسئول خوابگاه رسانده و هنگام خروج نیز با اطلاع وی خارج نمایید.
در برابر تعارف های دوستانه و تقدیم بی دلیل هدایا، تشویق به استعمال دخانیات و مواد مخدر، شرکت در میهمانی ها و در مورد اعمالی که دور از شأن شماست، بی تعارف "نه" بگویید. گفتن نه شاید باعث شود برخی از دوستان خود را از دست بدهید، اما هرگز آن پشیمانی بزرگ را به دنبال نخواهد داشت.
هرگز فرض نکنید برایتان اتفاقی رخ نمی دهد، اجازه دهید هم اتاقی و یا دوستتان از اینکه با چه کسی بیرون می‌روید، کجا می‌روید، کی بازمی‌گردید، مطلع شود. تا در صورت بروز هر اتفاقی، اقدام به موقع مانع بروز وقایع دردناک گردد.
سعی کنید در هنگام ثبت نام شماره تلفن و آدرس منزل یا خوابگاه‏تان را در برگه مشخصات بصورت دقیق ثبت نمایید تا در صورت وقوع هر حادثه ای امکان تماس با خانواده شما وجود داشته باشد.


در خارج از دانشگاه

تقویت امنیت در خارج دانشگاه

استفاده از وسائط نقلیه عمومی جهت تردد اطمینان بخش‏تر است.
در صورت استفاده از خودروهای شخصی پیش از سوار شدن وضعیت آن مانند دستگیره ، در و ... را بررسی نمایید.
از سوار شدن به خودروهای شخصی که دارای راننده و سرنشین مشکوک هستند خودداری نمایید.
در صورت ضرورت حتماً به همراه چند نفر دیگر و بصورت جمعی از وسائط نقلیه شخصی استفاده نمایید
در صورت مشاهده موارد مشکوک از خودرو پیاده و با به خاطر سپردن شماره پلاک، رنگ و مشخصات خودرو و سرنشینان آن پلیس را مطلع نمایید.
در صورت استفاده از خودروهای شخصی از قبول هرگونه خوردنی و نوشیدنی از راننده و سرنشینان خودداری نمایید.
در صورت تغییر مسیر بی تفاوت نباشید و به راتتده تذکر دهید.
زیور آلات، اشیاء قیمتی و وجوه نقدی خود را در معرض دید راننده و سرنشین قرار ندهید.
در صورت قرار دادن وسائل خود در صندوق عقب وسیله نقلیه، اندکی صبر کنی و پس از پیاده شدن راننده، از خودرو خارج شده و وسایل خود را بردارید.
از گشت و گذار شبانه داخل شهر، بصورت انفرادی پرهیز کنید و اگر بیرون رفتن شما ضروری است حتماً دوست یا دوستانی را با خود همراه نمایید..چنانچه در بیرون از دانشگاه، با مشکل خاصی مواجه شدید ، در صورت تمایل می توانید، جهت کمک در حل مشکل خود از مشاوره کارشناسان حراست برخوردار گردید.
مواظب باشید! دعوت های دوستانه خارج از دانشگاه بعضاً به مشکلات حادی مبدل می شوند که بیان آن در این مقال نمی گنجد. تمام فارغ التحصیلان که بیرون از دانشگاه هستند و روزی دانشجو بوده اند افسوس دوران حضور خود در محیط دانشگاه را می خورند. بنابراین همنشینی و رفت و آمد با دوستان خوابگاهی می تواند به نحو شایسته ای زمـینه ارتباط شما را فراهم نمـاید. لذا مواظب باشید تا خدای ناکـرده وارد جریان ناخواسته ای نشوید.






تاریخ:
1404/01/19
تعداد بازدید:
65
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
Powered by DorsaPortal