مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان
نخستین دوره‌ی مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان توسط دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار می‌شود. این مسابقات در سه مرحله برگزار می‌شود و برندگان مرحله‌ی نهایی به ترتیب 20 هزار دلار، 10 هزار دلار و 5 هزار دلار به عنوان جایزه دریافت خواهند کرد.

دوره‌های آموزشی
به منظور آمادگی هرچه‌ بیش‌تر شرکت‌کنندگان برای حضور در مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی، دوره‌های آموزشی مسابقات در دو سطح مقدماتی و پیشرفته توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود. این دوره‌ها به صورت آنلاین ارائه می‌شود و به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در دوره از سوی دانشگاه صنعتی شریف ارائه خواهد شد.

مقدمه‌ای بر یادگیری ماشین و ژرف 8 جلسه
اعتماد‌پذیری در یادگیری ژرف 8 جلسه

دوره‌های آموزشی روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه از ساعت 16:30 تا 18:00 طبق زمان‌بندی زیر برگزار می‌شود:
مقدمه‌ای بر یادگیری ماشین و ژرف: 24 تیر الی 24 مرداد 1403
اعتماد‌پذیری در یادگیری ژرف: 28 مرداد الی 28 شهریور 1403
انتظار می‌رود شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها با مبانی برنامه‌سازی و ریاضیات پایه هوش مصنوعی آشنا باشند.
به شرکت‌کنندگانی که تمرین‌های هفتگی را تحویل دهند، گواهی حضور در دوره اهداء خواهد شد.

آخرین مهلت ثبت نام 20 تیرماه
ثبت نام و اطلاعات بیشتر: rayancup.ir/ai