اطلاعیه اعمال جریمه تاخیر در ارسال اقدامات کنسولی دانشجویان غیرایرانی
طبق نامه شماره 4520 / 4 / 41 مورخ 23 / 1 / 1401  سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، درخصوص عدم ارجاع دانشجویان دانشگاه، برای اعمال تخفیف و بخشودگی به سازمان، به اطلاع می رساند، با توجه به محدودیتهای موجود برای اعمال بخشودگی و تخفیف برای جریمه های آن دسته از دانشجویانی که نسبت به اقدامات و درخواستهای کنسولی خود با تاخیر مراجعه داشته و اقدام نموده اند، از این تاریخ به هیچ یک از موارد درخواستی و ارجاعی در این خصوص رسیدگی نخواهد شد.
- بر اساس قوانین موجود و آیین نامه های ابلاغی، هرگونه تاخیر در اعمال اقدامات کنسولی توسط دانشجو مستوجب جریمه روزانه به مبلغ دو میلیون ریال بوده و دانشجو موظف به پرداخت آن می باشد.
- مرجع اعمال و دریافت جریمه، پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا بوده و هرگونه اعمال تخفیف و بخشودگی توسط پلیس مهاجرت و گذرنامه انجام می شود. لذا پذیرش و عدم اعمال آن به عهده این اداره کل و یا هر مرجع دیگری در وزارت علوم نمی باشد و مجموعه کنسولی تنها واسطی برای ارسال درخواست است.
1401/02/04