اطلاعیه در مورد نقل و انتقال کسور بازنشستگی و حق بیمه اعضای هیات علمی رسمی و پیمانی
قابل توجه تمامی اعضای محترم هیات علمی و کارکنان رسمی و پیمانی دانشگاه، به پیوست نامه شماره 1095/ص/25004 مورخ 1400/04/20 مدیریت محترم صندوق بازنشستگی استان اصفهان در مورد نقل و انتقال کسور بازنشستگی و حق بیمه اعضای هیات علمی و کارکنان رسمی و پیمانی دانشگاه ارسال می گردد،‌ شایسته است تمامی اعضای محترم هیات علمی و کارکنان رسمی و پیمانی دانشگاه ،‌ مفاد نامه مزبور را دقیقا مطالعه نمایند و چنانچه وضعیت استخدامی خود را از نظر نقل و انتقال حق بیمه و کسور بازنشستگی در شمول هر یک از بندهای این نامه می دانند، درخواست کتبی خود را حداکثر تا 15 مرداد 1400 از طریق اتوماسیون اداری به مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ارسال دارند تا با تکمیل هر یک از جداول شماره 1و یا شماره 2 ارسالی و تعیین بدهی کسور بازنشستگی و یا حق بیمه آنان، اقدام شود.

بدیهی است عدم ارسال درخواست کتبی تا تاریخ 15 مرداد 1400 ، عدم تمایل به استفاده از مفاد نامه ابلاغی مدیریت بازنشستگی استان تلقی و مسئولیتی از این بابت در آینده متوجه دانشگاه نخواهد بود.

جهت کسب اطلاع بیشتر اینجا کلیک کنید.

1400/05/03