۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
امور فرهنگي:
كارگاه آموزشي چهار روزه طراحي صنعتي در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد
كارگاه آموزشي چهار روزه طراحي صنعتي در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد
انجمن علمي و گروه طراحي صنعتي ،با حمايت امور فرهنگي و معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان، كارگاهي آموزشي تحت عنوان «طراحي در فرهنگ، فرهنگ در طراحي» را برگزار كردند. اين كارگاه در دانشكده شهرسازي و معماري (توحيد خانه) با سرپرستي خانم ها ونوس جلالي و ضحي حبيبي و با مشاركت 30 دانشجوي طراحي صنعتي برگزار شد. هدف اين برنامه، بررسي تاثيرات متقابل فرهنگ و طراحي و همچنين حساس بودن نسبت به تفاوت هاي فرهنگي بود؛ نكته اي كه مي تواند منجر به طراحي موفق تر و تاثيرگذار تر شود. لازم به ذكر است اين كارگاه جهت انتقال تجربۀ نتايجِ كارگاهي بود كه دانشگاه تهران طي برنامه اي شش روزه با عنوان «طراحي براي فرهنگ» در آبان ماه سال 97 و با حضور اساتيد دانشگاه دلفت هلند در پرديس بين المللي كيش برگزار كرده بود.
 
 
 
 
 
صبح روز اول، اساتيد پس از معرفي خود، به ارائۀ توضيحاتي در مورد مفاهيم طراحي و فرهنگ، ارتباط آن دو، ضرورت طراحي براي فرهنگ و همچنين «تجربۀ محصول» پرداختند و با اشاره به تجربيات شخصي خود و همچنين مثال هايي از سراسر دنيا، با دانشجويان به مباحثه پرداختند. در ادامه ابزار Actors Map را معرفي كردند و از دانشجويان خواستند به عنوان يك تمرين اوليه و در راستاي آشنايي هر چه بهتر با اين ابزار، نقش هاي خود در محيط پيرامونشان را مكتوب كنند. بعد از تمرين Actors Map، گروه بندي شركت كننده ها صورت گرفت و تيم ها براي شروع بخش عملي كارگاه آموزشي در جلسۀ BrainStorm گروهي به شناخت مسئله پرداختند.
بعد از ظهر روز اول، گروه ها جهت انجام مشاهدات اوليه از فضاي دانشگاه خارج شدند و پس از بازگشت، نتايج مشاهدات خود را دسته بندي كرده و ارائه نمودند. نهايتا با همفكري اعضاي هر گروه و پيشنهادات مدرسين، موضوع اصلي خود را براي ادامۀ كار انتخاب نمودند.
 
 
 
 
صبح روز دوم پس از آنكه ابزار ActorsMap به طور كامل و همراه با كارت هاي مربوطه آموزش داده شد؛ ابزار Persona نيز ارائه گرديد و دانشجويان شروع به خلق پرسوناهاي خود كردند. در اين راستا نقش هاي مهم مرتبط با هر موضوعي تعيين شده و سپس هدف طراحي مشخص گرديد. در ادامه ابزار Caltura معرفي و روش كار با آن به طور مفصل تشريح گرديد. در واقع ابزارهايي كه ارائه مي شد، همگي روش‌ها و تكنيك‌هايي بودند كه مي‌توانستند طراح را به سمت در نظر گرفتن حساسيت‌هاي فرهنگي سوق دهند.
 
 
 
 
 
در روز سوم، ابزارهاي سناريو و استوري برد معرفي شد و دانشجويان بر اساس آموخته هاي خود و راهنمايي اساتيد دست به ايده پردازي زدند. از بين سه ايدۀ برتر هر گروهي، با نظر اساتيد يك ايده جهت توسعه انتخاب شد و متناسب با زمان و ابعاد ايده ها سعي شد ساخت پروتوتايپ اوليه نيز انجام شود. 
 
 
 
در روز چهارم شيت ها و پرتوتايپ ها و ديگر مستندات پروژه ها آماده شد و از ساعت 12 ظهر با حضور ساير دانشجويان دانشگاه و همچنين اساتيد گروه، هر گروه فرايند طراحي و ايده ي خود را در فرصتي بين پنج تا ده دقيقه ارائه نمودند. پس از اتمام ارائه ها، گواهي حضور شركت كننده ها توسط اساتيد امضا و به آنها تحويل گرديد. همچنين با حضور اساتيد گروه، ضمن تقدير از اساتيد دعوت شده، گواهي ايشان اعطا گرديد. 
 
 

 
تاریخ:
1398/02/14
تعداد بازدید:
2403
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
ساختمان مركزي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، روبروي خیابان خاقاني، دانشگاه هنر اصفهان
تلفن: 03136248089 - 03136249836 - 03136249840 - 03136269972 - فاکس: 03136249841
info@aui.ac.ir
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا
Powered by DorsaPortal