۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
پیام تبریک رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت روز معلم و گرامیداشت مقام استاد:
استادان دانشگاه هنر اصفهان، تصویری روشن و ممتاز از آینده این دانشگاه خلق کرده اند.
دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان، در پیامی روز معلم و گرامیداشت مقام استاد را تبریک گفت.
در این پیام آمده است : 12 اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد متفکر، شهید مطهری و بزرگداشت مقام والای معلم، نمایانگر روزی است که از استاد به عنوان آیینه تمام نمای عشق و هنر یاد می شود.
برای دانشگاه هنر اصفهان، این پردیس هنرهای نقش جهان، 12 اردیبهشت روزی الهام بخش در عصر هنر، علم آموزی و بیداری است و بی تردید، استادان هنرمند پرچم دار آن هستند و خواهند بود.
با تبریک صمیمانه این روز به استادان مجموعه دانشگاه هنر اصفهان، برادرانه خواستارم تا با سخت کوشی، دانش افزایی و تحقیق، بیش از پیش، از هر آنچه در کوله بار هنر و علم خود دارند بهره گرفته و گام های بلندی را برای رشد و کمال روز افزون کشور بردارند.

1399/02/10