۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
دفتر امور شاهد و ایثارگر؛
حضور دانشگاهیان هنر اصفهان در گلستان شهدای اصفهان در روز گرامیداشت شهدا

روز بیست و دوم اسفند، روزی است که به آزادی و شجاعت شهدای ایران افتخار می کنیم. در این روز، با افتخار به گلستان شهدا می رویم، جایی که نام ابدی شهدا درخشیده و زنده می ماند. این روز فرصتی است برای یادآوری تلاش ها و ایثار شجاعانه آنان که برای حفظ استقلال و امنیت میهن خود،‌ جان خود را فدا کردند.

مفتخریم با احترام و ارادت به همراه دانشگاهیان گرامی،‌ از شهدای معزز قدردانی نموده و نام و یادشان را زنده می داریم.

به همین مناسبت جهت بزرگداشت روز شهید، سه شنبه 22 اسفند، جمعی از دانشگاهیان دانشگاه هنر اصفهان در گلزار شهدای اصفهان حضور یافتند. لازم به ذکر است در این بازدید دانشگاهیان بر سر مزار شهدای گمنام و تعدادی از علماء و شهدای شاخص رفته و ضمن شنیدن خاطراتی از آنان به قرائت فاتحه برای ایشان پرداختند. همچنین بر سر مزار شهید بزرگوار جاویدالاثر محمد فهرست (برادر همکار گرامی احمد فهرست) رفته و ضمن شنیدن صحبتهای خواهر و برادر شهید،  به قرائت فاتحه برای ایشان پرداختند.

1402/12/27