۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
پیام آقای دکتر نصر اصفهانی، ریاست دانشگاه به مناسبت یوم الله 25 آبان
سرافرازی و شکوهمندی انقلاب اسلامی مرهون از جان گذشتگی وجانفشانی شهدایی است که در راه دفاع از میهن اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکردند و با حضور در جبهه در مقابل دشمنان ایستادند و از مرز و بوم و ایمان کشورمان دفاع کردند. ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طلبی، زنده نگه داشتن یاد شهیدان و حفظ آثار آنان و تجلیل و تکریم از خانواده های معظم شهیدان از مهمترین رسالت های دانشگاهیان است.

بیست و پنجم آبان روزی است که نه تنها اصفهان که تمام ایران آن را از یاد نخواهند برد، روزی که مردم غیور اصفهان، 370 شهید عملیات محرم را با شکوه بر دوش خود تشییع نمودند، شهدایی که برای حفظ خاک وطن و آرمان های والای خود، از جان گذشتند چنان که امام راحل درباره این تشییع با شکوه فرمودند در کجای دنیا در یک روز 370 شهید بر روی دست مردمان یک شهر تشییع می‌شود.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه هنر اصفهان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رشادت های شهدای والامقام به ویژه شهدای 25 آبان روز تجلی ستاره ایثار بی‌نظیر اصفهان بر تارک تاریخ حماسه ساز ملت ایران از خداوند متعال، توفیق پیمودن راه و حرکت به سمت اهداف شهدای والامرتبه انقلاب اسلامی را مسئلت دارم.

با آرزوی توفیق
1399/08/25