۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
پیام تسلیت دانشکده صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان در پی درگذشت فرهیخته هنر کاشیکاری ایران، استاد اکبر پورشیروی
در پی درگذشت فرهیخته هنر کاشیکاری ایران، استاد اکبر پورشیروی، آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری رییس دانشکده صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان با صدور پیامی فقدان ایشان را به جامعه علمی و هنری و خانواده هنرمند آن استاد، تسلیت گفتند.
متن پیام تسلیت به این شرح است:
 غیر از هنر که تاج سر آفرینش است                     بنیاد هیچ منزلتی جادوانه نیست
تفاوت هنرمند و انسانهای عادی این است که هنرمند از خود اثری باقی می گذارد و این اثر او را زنده نگه می دارد این موهبتی است که خداوند به انسان داده تا بتواند خلق کند.

هوالباقی
با خبر شدیم انسانی فرهیخته و بزرگوار از طایفه هنرمندان از میان ما رفت. استاد اکبر پورشیروی که سالها در تکاپوی تعلیم و تعلم هنر کاشی کاری تلاش کرد و نفس او روح بخش جانهای بسیار بود چشم از جهان فرو بست. او که سالهایی از عمرپر برکتش را در دانشگاه هنر اصفهان تعلیم داد همیشه با خوشرویی و مهربانی پذیرای دانشجویان بود و در پاسخ گفتن به دانشجویان دریغ نورزید باشد که روحش قرین رحمت باد.
ضمن تسلیت فقدان این بزرگمرد به جامعه علمی و هنری کشور و خانواده محترم ایشان، از خداوند برای بازماندگان محترم صبرجمیل و برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی خواهانیم.
علی رضا خواجه احمد عطاری
رییس دانشکده صنایع دستی