معاونت پژوهش و فناوری:
برگزاری جلسه آموزشی سامانه پژوهشی گلستان (در قالب دوره دانش افزایی) ویژه اعضای هیأت علمی
جلسه آموزشی سامانه پژوهشی گلستان (در قالب دوره دانش افزایی) برای اعضای هیات علمی دانشگاه به همت حوزه معاونت پژوهشی در تاریخ های 13 آذرماه و 14 بهمن ماه در ساختمان توحیدخانه برگزار شد. با توجه به موارد طرح شده ، مقرر گردید جلسه دیگری در اسفندماه برای پرسش و پاسخ و رفع اشکال سامانه برگزار خواهد شد تا آن دسته از اعضای محترم هیأت علمی که فعالیتهای خود را در سامانه پژوهشی گلستان ثبت نموده اند، بتوانند اشکالات خود را در این جلسه مرتفع نمایند.
قابل ذکر است، مبنای تخصیص گرانت پژوهشی اعضای هیات علمی در سال 1399 سامانه گلستان خواهد بود.

1398/11/21