موفقیت دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان در نخستین دوره جشنواره‌ی هنرهای تجسمی با رویکرد محیط زیست
در نخستین دوره جشنواره‌ی هنرهای تجسمی با رویکرد محیط زیست که باهدف تاثیر گزاری بر فرهنگ اجتماعی از طریق ارائه‌ی آثار تجسمی وتغییر رویه‌ی فکری و فرهنگی در مسیر حفظ و احیاء محیط در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، آقای عماد ضیائی دانشجوی کارشناسی عکاسی دانشگاه هنر اصفهان در بخش عکس موفق به کسب رتبه دوم و خانم سیده ساجده حسینی دانشجوی کارشناسی نقاشی دانشگاه هنر اصفهان در بخش نقاشی رتبه سوم این جشنواره را کسب نمودند.
این جشنواره از طریق خلق آثار تجسمی (نقاشی، عکس، پوستر) شرایطی را پدید آورد تا رویه‌ی فکری و فرهنگی جامعه به سمت حفظ و احیای محیط زیست سوق داده شود.
آثار برگزیده این جشنواره در نگارخانه هنر دانشگاه سیستان و بلوچستان به نمایش گذاشته شد تا از این طریق تمام فرصت ها، تهدیدها و راهکارهای زیست محیطی در معرض نمایش قرار گیرد.

1398/11/21