معاونت پژوهش و فناوری:
انتخاب طرح برون سازمانی عضو هیات علمی دانشگاه هنر اصفهان به عنوان طرح برگزیده دانشگاهی سال 98
طرح پژوهشی:« مطالعات و تدوین ضوابط طراحی پایدار و اقلیمی ساختمان های شهر اصفهان» به عنوان طرح برگزیده دانشگاهی سال 1398 توسط معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شد. این طرح توسط دکتر فرشاد نصراللهی عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه هنر اصفهان انجام گرفت. در همین راستا معاونت پژوهشی دانشگاه هنر کسب این موفقیت بزرگ را به ایشان و دانشگاه هنر اصفهان تبریک عرض نموده و تلاش ایشان را در راه توسعه علم و پیوند مرزهای دانش با نیازهای جامعه و صنعت ارج می نهد.
به اطلاع می رساند معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر سال طرح های پژوهشی (برون سازمانی) انجام شده توسط دانشگاه ها و مراکز پژوهشی را رصد کرده، طرح های برتر را انتخاب و در کتابچه مخصوص طرح های برگزیده ارتباط با صنعت چاپ می‌کند.

مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه

1398/11/19