دانشکده هنرهای تجسمی:
کسب جایزه اول سال استیکر ایران، توسط دانشجوی کارشناسی ارشد تصویرسازی دانشگاه هنر اصفهان
شبکه اجتماعی آیگپ، با هدف تولید استیکرهای بومی – ایرانی برای استفاده در فضای مجازی، اولین مسابقه سراسری « جایزه سال استیکر» را برگزار کرد.
مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان « جایزه 13 میلیون تومانی سال استیکر» شامگاه دوشنبه 30 دی ماه سال جاری، با حضور میثم عسگری رییس جشنواره جایزه سال استیکر و مدیر عامل آیگپ، سید مسعود شجاعی طباطبایی دبیر این مسابقه، بهرام عظیمی رییس هیأت داوران پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و محمد میثم میثمی مدیر فرهنگسرای اندیشه در آمفی تأتر این فرهنگسرا برگزار شد و خانم « عاطفه گلشاهی » دانشجوی کارشناسی ارشد تصویر سازی دانشگاه هنر اصفهان، موفق به کسب جایزه اول سال استیکر شد.

1398/11/14