1399/10/16 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_sshhhh9-55ab4de6-d8aa-449a-820c-f8f3a5cbf9ea.jpg
معرفی عضو هیأت علمی دانشگاه هنر اصفهان در لیست اعضای برتر در همکاری با جامعه و صنعت
دفتر ارتباط با جامعه و صنعت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری کشور، در روند تحول و پیشرفت در ساختار و فعالیت‌های دانشگا‌ه‌ها و مراکز علمی و در جهت تشویق و حمایت از فعالیت‌های اثر بخش اعضای هیأت علمی، اقدام به شناسایی و معرفی اعضای هیأت علمی فعال در این حوزه کرده است.
در این ارتباط با توجه به سوابق و اقدامات صورت گرفته، آقای دکتر احمد شاهیوندی، عضو هئیت علمی گروه شهرسازی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان موفق به کسب این عنوان در سال 1399 گردید.
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه این موفقیت را به ایشان و به خانواده دانشگاه هنر اصفهان تبریک گفته و تلاش ایشان را در راه توسعه علم و پیوند مرزهای دانش با نیازها و مسائل جامعه ، ارج می نهد.

دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه

تعداد بازدید: 3988