1399/07/07 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_IMG_7762-329e6b88-2641-4efb-bcf8-4b812f204d33.JPG
مجتبی شاهرخی سکاندار بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان شد.
در آیینی با حضور رییس دانشگاه هنر اصفهان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، تعدادی از مدیران و مسئولان دانشگاه و مسئولان بسیج ناحیه دانشجویی استان از خدمات آقای مهدی بدری زاده قدردانی و آقای مجتبی شاهرخی به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی معرفی شد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اصفهان در این مراسم گفت: خوشحالیم که بعد از گذشت بیش از 4 دهه از عمر انقلاب اسلامی، جوانان بسیجی با حضور در همه صحنه ها منشأ اقدامات ارزنده و اثرگذار هستند.
حجت الاسلام والمسلمین ابطحی افزود: این یک افتخار است که یک بسیجی تراز انقلاب اسلامی با طی کردن مراحل علمی موفق به درجه استادی و عضو هیات علمی برسد.
مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان نیز در سخنان خود، با تبیین برنامه های پیش روی بسیج دانشجویی دانشگاه، خواستار حمایت برای حرکت های جدید در مسیرهای اقتصاد محور شد.
در پایان این جلسه آقای دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان، حکم مسئول جدید بسیج دانشجویی را به وی اهدا کرد.