1399/07/07 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_IMG_8029-e297a69b-587d-4345-bf84-4b01606af819.JPG
رییس دانشگاه هنر اصفهان درگذشت استاد سرآمد معماری و شهرسازی ایران، دکترسید محسن حبیبی را تسلیت گفت.
دکتر رضا نصر اصفهانی با تسلیت درگذشت استاد هنرمند دکترسید محسن حبیبی گفت: بی شک فقدان این مرد با اخلاق، متعهد و دارای وسعت علم معماری و شهرسازی اثر گذار و جای خالی وی در محافل علمی و دانشگاه ها نمایان است.
رییس دانشگاه هنر اصفهان افزود: شایسته است در مسیر پیش روی دانش معماری و شهرسازی، همکاران، شاگردان و دانشجویان آن مرحوم آثار و تجارب با ارزش وی در این رشته را بیش از گذشته ثبت و ضبط کنند تا دانش معماری و شهرسازی از ادامه مسیر پیشرفت باز نماند و سایه دانش و تخصص این استاد همچنان پایدار بماند.
دکترسید محسن حبیبی روز یکشنبه به علت عارضه قلبی در سن 73 سالگی دار فانی را وداع گفت و آسمانی شد.
وی استاد معماری و شهرسازی دانشگاه های مطرح کشور و صاحب نظریات فراوان در این رشته بود که فراگیران علم در داخل و خارج کشور از او بهره می بردند.
دکتر سید محسن حبیبی که عضو پیوسته موسسه فرهنگی دفتر ایکوموس ایران بود بیش از 20 جلد کتاب تخصصی در حوزه معماری و شهر سازی تالیف نمود.

تعداد بازدید: 3910