1399/06/19 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_IMG_0729-74ba9eab-405e-469b-8f5e-5a21fb99fc4f.JPG
دانشجویان کارشناسی برای تسویه حساب، فقط به سامانه گلستان مراجعه کنند.
مدیر امور آموزشی دانشگاه، از آغاز تسویه حساب دانشجویان کارشناسی از طریق سامانه گلستان خبرداد و گفت: از 15 شهریور فرایند تسویه حساب دانشجویان کارشناسی، همچون مقطع ارشد و دکتری، بصورت الکترونیکی انجام خواهد شد و برای گرفتن امضای تسویه، دیگر نیازی به حضور دانشجو و مراجعه به قسمتهای مختلف دانشگاه نیست.
آقای دکتر عبدالعلی باقری افزود: برای شروع تسویه حساب الکترونیکی، دانشجو ابتدا باید با واحد آموزش دانشکده خود تماس حاصل کنند تا پس از ابطال سیستمی کارت دانشجویی، روند تسویه حساب الکترونیکی در سامانه آغاز شود.
وی درباره بی اطلاعی برخی دانشجویان از بدهی خود به دانشگاه گفت: دانشجویان می توانند از طریق گزارش موجود در منوی تسویه حساب نسبت به مشاهده موارد تسویه نشده و علت آن اطلاعات کسب کنند.
مدیر امور آموزشی دانشگاه در پایان تاکید کرد، برای تسویه حساب دانشجویان کارشناسی از 15 شهریور باید صرفا به سامانه گلستان مراجعه شود و به مراجعات حضوری برای تسویه حساب پاسخی داده نمی شود.
تعداد بازدید: 2576