1399/06/04 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_IMG_0537-8d850297-4fee-4042-8f55-f6d3fcc73df0.JPG
پیام معاون اداری مالی دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت روز کارمند
آقای مهندس مهدی معینی معاون اداری و مالی دانشگاه هنر اصفهان طی پیامی، چهارم شهریورماه، روز کارمند را به کارکنان دانشگاه هنر اصفهان تبریک گفتند و از تلاش های آنان قدردانی نمودند.

در متن پیام معاون اداری مالی دانشگاه هنر اصفهان آمده است:

چهارم شهریورماه، به‌ عنوان روز کارمند، یادآور تلاش مجّدانه و خالصانه کارکنان خدوم و شریف کشور است. نامگذاری این روز به ‌عنوان یکی از روزهای هفته دولت جمهوری اسلامی ایران، نشان از جایگاه و اهمیت بالای خدمات کارکنان تلاشگر در پیشبرد اهداف و اعتلای میهن عزیز دارد. بدون شک، شکوفایی و اعتلای دانشگاه هنر اصفهان، به عنوان یکی از تخصصی ترین دانشگاه های هنر کشور، نتیجه تلاش کسانی است که با بهره گیری مناسب از شاخص‌های علم، تجربه، خلاقیت، تعهد و استفاده بهینه از امکانات و منابع توانستند بهترین ها را رقم بزنند.

ضمن تبریک صمیمانه روز کارمند به همکاران گرامی، از زحمات بیدریغ و تلاش‌های کارکنان وفادار، درستکار و پرتوان، تقدیر و تشکر نموده و ضمن آرزوی توفیق و سلامتی برای شما عزیزان، امیدوارم روحیه امید، ‌نشاط و مشارکت شایسته در تحقق اهداف دانشگاه هنر اصفهان، همچون گذشته راهبرد اصلی فعالیت همکاران گرانقدر باشد.