فراخوان هشتمین جشنواره ملی رویش
رویش به عنوان یکی از بزرگترین جشنواره های دانشگاهی، جشنواره کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی عرصه بروز و ظهور توانمندی ها و دستاوردهای خانواده بزرگ کانون ها و فرصتی بی نظیر برای تجلی جایگاه و تداوم و توسعه آنها است.دستورالعمل اجرایی هشتمین جشنواره ملی رویش مشتمل بر 3 بخش است که این بخش ها عبارتند از: نظام اجرایی ، رویش دانشگاهی و جشنواره ملی رویش .همچنین کانون های برگزیده، آثار برگزیده ادبی و هنری، و ایده های منتخب عرصه رقابتی این جشنواره را تشکیل می دهند.دانشجویان فعال کانون های فرهنگی در 23 موضوع کانونی در 4 حوزه ادبی هنری، دینی مذهبی، اجتماعی، فرهنگ و اندیشه با یکدیگر به رقابت می پردازند.
مهلت ثبت آثار و فعالیت های کانون های فرهنگی تا تاریخ 31 تیر ماه و از طریق سامانه اینترنتی www.rouyesh8.ir می باشد.

1399/04/29