امورفرهنگی: آخرین مهلت ارسال آثار جهت شرکت در سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان(مرحله دانشگاهی)
قابل توجه دانشجویان علاقه مندی که با مراجعه به سایت دانشگاه در بخش های هنری،ادبی،پژوهشی،فناوری وآوایی ثبت نام نموده اند:
آخرین مهلت ارسال تصویر آثار به ایمیل امور فرهنگی به نشانیdofarhangi@gmail.com چهارشنبه پانزدهم مرداد99 می باشد و با توجه به زمان مورد نیاز برای ارزیابی و داوری آثار و انتخاب و ارسال 2 اثر برتر به دبیرخانه مرحله سراسری(دانشگاه صنعتی اصفهان) تاریخ تعیین شده قابل تمدید نبوده و آثاری که پس از آن دریافت شود،داوری نخواهد شد.همچنین فایل های کلیه رشته های بخش آوایی (اذان،دعا و مناجات خوانی،تلاوت و . . .) که با دوربین یا موبایل تهیه شده و صوتی تصویری می باشد تا تاریخ مذکور ارسال شود.
لازم به ذکر است در تمام رشته های بخش های مختلف،دو اثر به مرحله کشوری راه یافته و با برگزیدگان دانشگاههای وزارت علوم رقابت می نمایند و سپس برترین های این مرحله به جشنواره ملی صعود کرده و در آبان ماه 99 با سایر رتبه های برتر از دانشگاههای دولتی،آزاد اسلامی،پیام نور،علمی کاربردی و . . . حضور خواهند داشت.
جهت مشاهده اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

1399/05/06